Hava Durumu

Güzellik kraliçesi doktor, görevinin başına döndü

Hindistan'da yardım amaçlı bir gezide olan 24 yaşındaki asistan doktor Bhasha Mukherjee, salgının etkisini artırması üzerine hemen ülkesine dönüp görevinin başına geçti.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2020 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2020 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Güzellik kraliçesi doktor, görevinin başına döndü

2019 yılının İngiltere güzeli olan Bhasha Mukherjee, bir haber kanalına yaptığı açıklamada "Zor bir karar değildi. Türkiye, Hindistan ve Afrika ülkelerini kapsayan bir geziye çıkmıştım. Hindistan'dan sonra coronavirüs yüzünden geziyi kısa kestim. Bulunabileceğim en iyi yerin hastane olduğunu biliyordum" diye konuştu.

ARKADAŞLARINDAN MESAJ GELDİ 

24 Mart'ta Hindistan'da olan eski güzellik kraliçesi, geçmişte hastanede birlikte çalıştığı arkadaşlarından aldığı mesaj üzerine ülkesine geri döndü.

HASTANE YÖNETİMİYLE İLETİŞİME GEÇTİ 

Londra yakınlarındaki Lincolnshire'a bağlı Boston'daki hastaneden gelen bu mesaja duyarsız kalamayan Mukherjee, hastane yetkilileriyle iletişime geçti ve orada çalışmak istediğini belirtti.

BUNDAN DAHA İYİ ZAMAN OLAMAZDI 

Mukherjee "Eve dönmek ve hemen işe başlamak istedim" diye konuştu. Genç kadın "Eski İngiltere güzeli olarak, ülkeye yardım etmek için bundan daha iyi bir zaman olamazdı" dedi. Bhasha Mukherjee, Boston'daki hastanede çalışmaya başladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.