Hava Durumu

Günün en iğrenç haberi! Köpeğine tecavüz videolarını...

Köpeğine tecavüz eden adam Facebook'tan tanıştığı kadına videolarını gönderip birlikte ilişki teklifinde bulundu. Sapık adama verilen ceza ise şoke etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2019 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2019 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Günün en iğrenç haberi! Köpeğine tecavüz videolarını...

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Maine eyaletinde bulunan Rockland'da yaşanan olayda 28 yaşındaki Nicholase Hill isimli adam Facebook aracılığıyla arkadaşlık yaptığı ismi açıklanmayan kadına bir süre sonra seks videoları göndermeye başladı.

Son olarak da kendi köpeğine tecavüz ederken çektiği videoları genç kadına yollayınca evine operasyon düzenlendi ve gözaltına alındı. Genç kadın videoları görür görmez polise haber verdiğini ifade ederek, "Gördüğüm şeyleri hafızamdan silmek hiç kolay olmayacak" dedi.

Ceza değil ödül!

Rockland'daki Knox County Mahkemesi'nde yapılan bir açıklamaya göre, hayvan zulmünü kabul eden Hill, psikolojik destek alacak. Sadece 250 dolar ceza verilen Hill, 60 saatlik toplum hizmetinde çalışacak ve bu sürede köpeklerden uzak duracak.

Hayvan hakları örgütleri savunmasız bir köpeğin uğradığı vahşetin cezasının çok daha ağır olması gerektiğini savunarak kararı protesto etti. Ceza olarak verilen 250 doların bu tür insanların cesaretinin artmasına sebep olacağını ifade eden hayvanseverler, çok daha ağır yaptırımları olması gerektiğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.