Hava Durumu

Gergin kongre! İşte Bursaspor'un borcu...

Bursaspor'da Olağanüstü Genel Kurul heyecanı başladı. Başkanlık için tek aday olan Mesut Mestan, ekibi ile birlikte Timsah Arena'daki yerini alırken, Bursaspor'un borcu da açıklandı

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2019 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2019 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Gergin kongre! İşte Bursaspor'un borcu...

Bursaspor yeni başkanını seçiyor.

Timsah Arena'da yapılan kongre saat 11.00'de başladı.

Olağanüstü Genel Kurul'a tek aday olarak giren Mesut Mestan, listesindeki isimlerle birlikte yerini aldı.

578 üyenin katılımı ile kongre devam ediyor...

BURSASPOR'UN BORCU AÇIKLANDI

Bağımsız Denetleme Kurulu açıklama yaparak Bursaspor Kulübü'nün borcunu da açıkladı.

Denetleme Kurulu'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bursaspor'un toplam borcu 437 milyon 909 bin TL'dir. Mesut Bakkal da bize 750 bin TL'lik dava açmıştır. Bursaspor şu anda yoğun bakımda olabilir. Ciddi anlamda hastayız ama Bursa çok büyük bir şehir. Herkes birlik olur birleşirse çok çabuk iyileşir."

SELİM KURTULAN'DAN YİNE SERT SÖZLER!

Kongrede söz alan Selim Kurtulan bir önceki kongrenin 3 bin kişiyle yapıldığını şimdiki tablonun ise herkes tarafından görüldüğünü belirterek, " Neden gelmediler şimdi? Bursasporlu değil mi bunlar? Ali Ay ve yönetimi bizleri kandırdı. Biz bu başaracağız dediler. Peki ne yaptılar? Takım küme düştü. Mesut Bakkal'a 1,5 milyon TL para verildi. Voleybol takımı gitti, otobüs icraya verildi, elektirikler kesildi, haciz gelmeyen bir tek kongre üyeleri kaldı. 

Bursaspor TV kapandı, personele maaş verilmedi. Burada ustayım dedi, çırak çıktı! Şimdi neredeler. Bursaspor'a düşmanlık yapacak bir başkan seçsek bu kadar düşmanlık yapamaz. Ben hakkımı helal etmiyorum. 68 milyon TL'lik çek çekti. Biz 5 kişi mahkemeye verdik. Mesut Başkan buraya çıkacaksın bizim davanın arkasında olacaksın. Eğer sen de davayı çekersen bu kongre üyeleri sana da hakkını helal etmez. Biz kimsenin adamı olmadık. Bursaspor'a neden sahip çıkılmıyor. Nerede o zenginler? Mesut Mestan'a da teşekkür ederim. Paraları ödemeye de hazır. Yine inşallah çıkacağız ve şampiyon olacağız." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.