Hava Durumu

Fenerbahçe, Papiss Cisse'yi kadrosuna kattı

Fenerbahçe, sezonun 15. transferini yaptı. Sarı-lacivertli takım, son olarak Aytemiz Alanyaspor forması giyen 35 yaşındaki golcü Papiss Cisse'yle sözleşme imzaladı. F.Bahçe Cisse'nin tanıtımını, Şener Şen'in canlandırdığı Türk sinemasının efsane karakteri Vecihi'nin yer aldığı video ile yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2020 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2020 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Fenerbahçe, Papiss Cisse'yi kadrosuna kattı

Fenerbahçe, uzun süredir transferi için uğraştığı Papiss Cisse'yi kadrosuna katmayı başardı. Sarı-lacivertli kulüp, 35 yaşındaki tecrübeli golcüyle sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Papiss Cisse'nin transferini ilginç bir video ile duyurdu. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 35 yaşındaki Cisse'nin transferinin duyurusu, usta oyuncu Şener Şen'in hayat verdiği Türk sinemasının efsane karakteri Vecihi ile yapıldı.

2 SEZONDA 38 GOL ATTI

Süper Lig'de 2 sezonda 38 gol atan Senegalli forvetin Alanyaspor ile olan sözleşmesi geçen sezon sonunda bitmişti.

Son olarak santrfor Samatta'ya imza attırarak hücumunu güçlendiren sarı-lacivertliler, teknik direktör Erol Bulut'un raporuyla kanat ve ikinci santrfor için de girişimlerini hızlandırmıştı. Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu Samatta'nın alternatifi olarak kadroya dahil edildi.

35 yaşındaki forvet oyuncusunun ismi Beşiktaş ile de anılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.