Hava Durumu

Fenerbahçe Avrupa'da bir başka

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. maçında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Anderlecht'i Valbuena ve Frey'in golleriyle 2-0 mağlup etti..

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 20:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2018 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Fenerbahçe Avrupa'da bir başka

Ligde ve Avrupa kötü günleri geride bırakan Fenerbahçe derbiyle yakaladığı çıkışı Anderlecht karşısında da sürdürdü. Derbide olduğu gibi Anderlecht karşısında da mükemmel bir oyun sergileyen Fransız futbolcu Valbuena karşılaşmayı 1 gol 1 asistle tamamladı. Sarı lacivertliler bu sonuçla tur için büyük bir avantaj yakaladı

FENERBAHÇE İKİNCİ YARIDA AÇILDI

İlk yarıda yakaladığı pozisyonlardan golü bulamayan temsilcimiz ikinci yarıda açıldı. Uzun süredir forma şansı bulamayan ve derbiyle formasına kavuşan Valbuena Anderlecht'i deviren isim oldu.Mücadelenin 71. dakikasında savunmadan seken topla sol kanatta buluşan Hasan Ali Kaldırım, yerden pasını Mathieu Valbuena'ya verdi. Valbuena, ceza sahasının hemen dışından orta şut karışımı bir vuruşla topu kaleci Thomas Didillon'un solundan ağlarla buluşturdu.

VALBUENA AL DA AT DEDİ!

İlk golden 3 dakika sahneye Valbuena yine sahneye çıktı. Mathieu Valbuena'nın attığı golle 1-0 öne geçiyoruz. 74. dakikada Alexis Saelemaekers'tan seken topla sol çaprazda buluşan Mathieu Valbuena, ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden pasını hemen sağında bulunan Michael Frey'e verdi. Frey müsait pozisyonda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu:2-0.

Karşılaşmada başka pozisyon gelişmedi ve mücadele 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

KOEMAN'DAN İKİ DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Anderlecht maçına Galatasaray derbisinin 11'ine göre 2 değişiklikle çıktı. Koeman, Isla ve Benzia'nın yerine Şener ile Slimani'ye görev verdi. Öte yandan takımın önemli isimlerinden Alper Potuk kadroda yer almadı.

Sarı lacivertli ekipte altyapıdan takıma dahil edilen 19 yaşındaki Mahsun Çapkan, kadroya dahil edildi. Çapkan karşılaşmaya yedek soyundu.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.