Hava Durumu

Faruk Çelik'ten flaş Bursa açıklaması! Aday olacak mı?

Eski bakan Faruk Çelik, adının AK Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçtiği yönündeki yorumlara, "Partimiz yerel seçimlerde herhangi bir görev verirse bu partinin bir ferdi olarak bu görevlerden kaçmayız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2018 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2018 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Faruk Çelik'ten flaş Bursa açıklaması! Aday olacak mı?

Memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesini ziyaret eden Faruk Çelik'e burada "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine aday olacak mısınız? sorusu soruldu.

Soru üzerine Çelik, şunları söyledi:

"Partimiz yerel seçimlerde herhangi bir görev verirse bu görevlerden kaçmayız. Fakat biz bir görev talebinde bulunma gibi bir uğraşın içerisinde hiçbir zaman olmadık. Aynı anlayışı sürdüreceğiz. Birçok makamda bulundum. Belediye başkanlığı bu makamlar içerisinde daha halkla iç içe olan bir makam. Eğer uygun bulunursa biz hizmet etmeye hazırız."

Bursa'nın nüfusu 4 milyona yaklaşan büyük bir şehir olduğunu da söyleyen Çelik, "Bursa'daki yatırımlar vatandaşlar tarafından yeterli bulunmuyor. Dolayısıyla vatandaşların bu konuda tecrübeli ve deneyim sahibi arkadaşları ve bizleri bu makama yakıştırmalarını ve bu makamda değerlendirmelerini saygıyla karşılamak gerekiyor. Çünkü vatandaş hizmet bekliyor ve hizmeti en iyi kimden alabilirim diyor. Tabi ki vatandaşın bizi göreve getirmek istemesi bizim belediye başkanı olacağımız anlamına gelmez. Tamamen sayın genel başkanımızın ve parti merkezimizin yapacağı değerlendirmelere bağlıdır. Onları beklemek gerekiyor. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.