Hava Durumu

Faruk Çelik Bursa'ya meydan okudu! İşte o açıklama

Eski bakan Faruk Çelik'in geçtiğimiz hafta yaptığı "Partimiz görev verirse kaçmayız" açıklamasının yankıları sürüyor. Bir haftadır siyasi kulisleri meşgul eden konuyla ilgili, Çelik'ten flaş bir açıklama daha geldi. 'Faruk Çelik'ten kamuoyuna duyuru' başlıklı yazıda çarpıcı ifadelere yer verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2018 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2018 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Faruk Çelik Bursa'ya meydan okudu! İşte o açıklama

Memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesinde gazetecilerin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili sorusu üzerine Çelik özetle şu ifadeleri kullanmıştı;

"Partimiz yerel seçimlerde herhangi bir görev verirse bu görevlerden kaçmayız. Fakat biz bir görev talebinde bulunma gibi bir uğraşın içerisinde hiçbir zaman olmadık. Aynı anlayışı sürdüreceğiz. Eğer uygun bulunursa biz hizmet etmeye hazırız. Bursa'daki yatırımlar vatandaşlar tarafından yeterli bulunmuyor. Dolayısıyla vatandaşların bu konuda tecrübeli ve deneyim sahibi arkadaşları ve bizleri bu makama yakıştırmalarını ve bu makamda değerlendirmelerini saygıyla karşılamak gerekiyor. Çünkü vatandaş hizmet bekliyor ve hizmeti en iyi kimden alabilirim diyor. Tabi ki vatandaşın bizi göreve getirmek istemesi bizim belediye başkanı olacağımız anlamına gelmez. Tamamen sayın genel başkanımızın ve parti merkezimizinin yapacağı değerlendirmelere bağlıdır. Onları beklemek gerekiyor. "

Sosyal medyada ve siyasi kulislerde bir haftadır gündem olan bu açıklamayla ilgili eski bakan Faruk Çelik'in danışmanı tarafından 'Faruk Çelik'ten kamuoyuna duyuru' başlıklı yeni bir açıklama paylaşıldı.

FARUK ÇELİK'TEN HODRİ MEYDAN!

Bu paylaşımda, Faruk Çelik'in adaylıkla ilgili yaptığı açıklamalarına gelen hakaret dolu yorumların bir algı operasyonu olduğuna yer veriliyor.

Bakan Çelik'in duyurusunda, "6 yıldır partim zarar görmesin diye susmayı tercih ettiğim, sabır gösterdiğim bu mesnetsiz iddialara karşı bu geceden itibaren hodri meydan diyorum. Kimin eteğinde ne taşı varsa döksün. Kim hırsızsa çıksın. Kim imar peşkeşi yaptıysa çıksın. Kim iftiracıysa çıksın. Kimler piyonsa çıksın. Hesap veremeyenler ortaya çıksın. Kimse kimsenin arkadına saklanmasın..." ifadeleri kullanıldı.

Çelik açıklamasının sonunda şu çağrıyı yapıyor:

"Açık çağrımdır. Eski yeni valiler, belediye başkanları , kamu görevlileri kimin elinde şahsımın herhangi bir çıkar amaçlı bir talebim olmuşsa çıkıp açıklasınlar. Herkesi kurulacak serbest kürsüye davet ediyorum.binlerce Bursalının önünde siyasette görev alan herkes hesap versin." 

İşte sosyal medyada hızla yayılan ve çok sayıda yorum alan o paylaşımda yer alan ifadeler...

"Faruk ÇELİK'ten Kamuoyuna Duyuru...
Artvin'de bir gazetecinin size BBB görevi tevdi edilirse...ne yaparsınız sorusuna " bugüne kadar hiçbir göreve talip olmadım verilen görevleri yaptım. Görev tevdi edilirse kaçmayız dedim"
Siz bu haberi sitenizde yayınladınız eyvallah
Ancak bunu sponsorlu( para ödeyerek) yaptırdınız yaklaşık bir haftadır maksatlı, organizeli yorumlarla hakaret ve iftiralarla algı operasyonu yaptınız. Kime kaç kuruşa piyonluk yaptığınız ortaya çıkacak.. Hukuk önünde hesaplaşacağız.
6 yıldır partim zarar görmesin diye susmayı tercih ettiğim, sabır gösterdiğim bu mesnetsiz iddialara karşı bu geceden itibaren hodri meydan diyorum. Kimin eteğinde ne taşı varsa döksün.
Kim hırsızsa çıksın
Kim imar peşkeşi yaptıysa çıksın
Kim iftiracıysa çıksın
Kimler piyonsa çıksın
Hesap veremeyenler ortaya çıksın
Kimse kimsenin arkadına saklanmasın...
Not: hodri meydan dedik. Açık çağrımdır. Eski yeni valiler, belediye başkanları , kamu görevlileri kimin elinde şahsımın herhangi bir çıkar amaçlı bir talebim olmuşsa çıkıp açıklasınlar 
2- Herkesi kurulacak serbest kürsüye davet ediyorum.binlerce Bursalının önünde siyasette görev alan herkes hesap versin.
Faruk çelik"

Faruk Çelik'in Artvin'de yaptığı açıklamayla ilgili haberi okumak için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.