Hava Durumu

Ezgi Mola, performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Masumlar Apartmanı'nda çok konuşulan sahne!

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2021 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2021 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ezgi Mola, performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Masumlar Apartmanı dizisi dün akşam 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizide kardeşi Han'ın İnci'yle evlendiğini öğrenen Safiye sinir krizi geçirdi. Safiye'yi oynayan Ezgi Mola ise oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

Başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın oynadığı Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Han ve İnci'nin evliliğini öğrenmek Safiye'nin dünyasını alt üst etti.

HAN VE İNCİ'NİN BÜYÜK SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana geldiler. İnci'nin dedesi Memduh'un karşısına çıkan Han ve İnci evliliklerini açıklamak üzereyken Safiye kapıya dayandı. Memduh'a Han ve İnci'nin evlendiklerini söyleyen Safiye düğün fotoğrafını da gösterdi. Bu olaylardan sonra ise Han ve Safiye kavga etti. Safiye Han'ı evden kovdu. İnci de dedesinin ağır sözleriyle evden ayrıldı.

SAFİYE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Naci'nin evliliğini öğrenen Safiye ise annesinin hayalinin de sözleriyle evde sinir krizi geçirdi. Annesinin hayalinin kafasından çıkmasını isteyen Safiye, evde ne var ne yoksa kırıp dökerken kafasını da duvarlara vurarak kendini yaraladı. Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye'yi durduramayınca Han'dan yardım istedi. Eve koşan Han ise ablasını güçlükle sakinleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.