Hava Durumu

Ermeni gençler zorla otobüse bindirilip cepheye gönderildi

Azerbaycan ile savaşında ağır kayıplar veren Ermenistan'da cepheye gitmek istemeyen askerlerin polis zoruyla otobüslere bindirilerek sahaya gönderildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2020 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2020 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ermeni gençler zorla otobüse bindirilip cepheye gönderildi

Söz konusu videoda, askerlerin polislerin kaba kuvvetiyle otobüse bindirildiği anlar ve bağrışma sesleri yer alıyor. Görüntülerde kimi gençlerin otobüsten inmeye çalıştığı ancak yetkililerin buna müsaade etmemesi de bulunuyor.

KORONAVİRÜS YALANIYLA CEPHEDEN KAÇIYORLAR

Azerbaycan ordusu ile girdiği çatışmada büyük kayıplar verince paralı askerler ile cephedeki birliklerini ayakta tutmaya çalışan Ermenistan ordusunda içler acısı bir durum yaşanıyor. Azerbaycan ordusunun cephedeki gücü karşısında hayatlarından endişe eden çok sayıda askerin sahte koronavirüs raporuyla ordudan kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

KRİTİK İSİM YARALANDI

Dağlık Karabağ'ın işgalci lideri Arayik Haruttyunyan ise, "Dağlık Karabağ'ın sözde Savunma Bakanı Celal Harutyunyan'ın askeri cephede yaralanması nedeniyle görev değişikliği zorunlu oldu. Şu anda daha fazla yoruma gerek yok" ifadelerini kullanmıştı. Bu değişikliğin yanı sıra ordudaki üst düzey komutanlardan biri de hayatını kaybetmiş, askerler cepheden kitleler halinde firar etmeye başlamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.