Hava Durumu

Erdoğan yeni parti için adı geçen Şimşek ile görüştü mü?

Ali Babacan'ın kuracağı yeni partide yer alacağı iddia edilen eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2019 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2019 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erdoğan yeni parti için adı geçen Şimşek ile görüştü mü?

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın kuracağı söylenen yeni partiyle ilgili ismi geçen eski Başbakan Yardımcısı Şimşek'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddia edildi.

23 Haziran seçiminin ardından Ankara'nın konuştuğu en önemli konulardan biri yeni parti iddiaları. Ali Babacan'ın kurucu üyeleri arasında yer aldığı AK Parti'den 18 yıl sonra istifa etmesi yeni parti iddialarını güçlendirdi. Babacan, istifasına dair yaptığı basın açıklamasında "Türkiye'nin bugünü ve geleceği için yeni bir çalışma başlatmak kaçınılmaz hale gelmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

ŞİMŞEK YENİ PARTİDE YER ALACAK MI?

Ekonomiden sorumlu eski bakanlardan ve eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de kurulacağı iddia edilen yeni partide yer alacağı iddia edildi. Konuya dair bir soruya Şimşek, "Zamanı gelince konuşuruz"diye yanıt vermişti.

ERDOĞAN-ŞİMŞEK GÖRÜŞMESİ

İstifasından önce Babacan'la görüşen Erdoğan'ın, siyaseti bıraktıktan sonra İngiltere'de danışmanlık görevi üstlenen ve sık sık Londra'da kalan Mehmet Şimşek'le de görüştüğü öne sürüldü. İkilinin yeni parti iddialarına ve ekonomiye dair konuştuğu düşünülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.