Hava Durumu

Erdoğan: 'Ya olacağız ya öleceğiz, başaramayacaksınız'

AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi on binlerin katılımıyla Ankara'da yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2018 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2018 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erdoğan: 'Ya olacağız ya öleceğiz, başaramayacaksınız'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongresi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri bizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyoruz. Biz de onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa imkan da vardır. Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız" dedi.

OYUNU GÖRDÜK VE MEYDANA OKUYORUZ'

Biz mazlumlara gönlümüzü ve imkanlarımızı işte bu anlayışla sonuna kadar açıyoruz. Biz ecdadımıza işte bu hissiyatla, tüm gücümüzle sahip çıkıyoruz. Biz gerektiğinde canımızı işte bu şuurla ortaya koymaktan çekinmiyoruz. Biz bu sorumlulukla soysuzlara zağarlık yapmak yerine, onlara meydan okuyoruz. Ne demek zağarlık? Av köpeği. Hazreti Ali'ye atfedilen güzel bir söz var. "Haksızlığa karşı susarsanız, hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz" Biz sadece hakkımızı değil, aynı zamanda ülkemizin de şerefini savunuyoruz. 15 Temmuz destanını işte bu hissiyatla verdiğimiz mücadele sayesinde kazandık. Birileri bizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyoruz. Biz de onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa imkan da vardır.

AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya olacağız ya öleceğiz diye hedeflerimize yürüyoruz. Başaramayacaksınız, milletimizi bölemeyecek, devletimizi yıkamayacaksınız" dedi. Erdoğan, "Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız" diye konuştu.

Terörle mücadele konusunda da değinen Erdoğan, sınır ötesi operasyonların devam edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.