Hava Durumu

Erdoğan Samsun adaylarını açıklıyor

Samsun'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnanıyorum ki Samsun 31 Mart'ta yeni bir destan yazacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2019 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erdoğan Samsun adaylarını açıklıyor

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti Samsun Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı"nda adayları açıkladı. İşte o adaylar:

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Mustafa Demir

19 Mayıs: Osman Topaloğlu

Atakum: Zihni Şahin

Ayvacık: Halil Kalaycı

Bafra: Hamit Kılıç

Canik: İbrahim Sandıkçı

Çarşamba: Halit Doğan

Havza: Sebahattin Özdemir

İlkadim: Erdoğan Tok

Kavak: İbrahim Sarıcıoğlu

Ladik: Nurhan Yapıcı Özel

Salıpazarı: Halil Akgül

Tekeköy: Hasan Togar

Terme: Ali Kılıç

Vezirköprü: İbrahim Sadık Edis

Yakakent: Hüseyin Kıyma

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI:

Alaçam: İlyas Acar

Asarcık: Şerif Kılağuz

KENEVİRİN MERKEZİ VEZİRKÖPRÜ

Samsun Vezirköprü'de kenevir ekimini yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Vezirköprü bu işin merkezi olacak.

AYDINLIK GELECEĞİMİZİ HEP BERABER İNŞAA EDECEĞİZ

Buradan kurulduğu günden beri Samsun teşkilatımız bünyesinde görev yapan, tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. AK Parti kadroları bu seçimlerde Samsun'da daha çok çalışıp, daha çok insana ulaşacak ve bir kez daha partimizin bayrağını dalgalandıracaktır. Hem millet hem de AK Partililer olarak birlik içinde, düşmanı sevindirmeyek aydınlık geleceğimizi hep beraber inşaa edeceğiz. Kişisel hesaplarını, partisinin, ülkesinin üstünde tutan bilin ki davasının değil, enaniyetinin emrindedir. Biz yolumuza, şehrine ve ülkesine hizmet için yola çıkan dava erleriyle devam edeceğiz.

19 MAYIS'I DAHA FARKLI BİR HEYECAN VE ANLAMLA KUTLAYACAĞIZ

Bu yıl 19 Mayıs'ı daha farklı bir heyecan ve anlamla kutlayacağız, çünkü Başkomutan Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışının 100. yıl dönümü. 19 Mayıs'tan başlayarak bir asırlık tüm kutlamaları gelecek nesillere bu vatanın hangi fedakarlıkla kurulduğunu gösterecek şekilde gerçekleştireceğiz. 2019'dan 2023'e kadar olan milli mücadele ve yeni devletimizin kuruluş dönemini kesintisiz, kutlama programıyla değerlendirmeyi planlıyoruz.

KUDÜS DAVASINI CANIMIZ PAHASINA SAHİPLENİYORUZ

Kudüs davasını canımız pahasına sahipleniyoruz. Her alanda yapacağımız yatırımlarla şehrimizi misyonuna uygun konumuna çıkarmalıyız. Ben Millet Kıraathanesi diyorum, bu CHP zihniyeti kumarhane anlıyor. Niye? hani dervişin zikri-meselesi var ya bunlarınki ona benziyor. Biz Samsun'u ekonomide lokomotif bir şehir haline getireceğiz.

SAMSUN'A 28.5 KATRİLYONLUK YATIRIM YAPTIK

Samsun'a 28.5 katrilyonluk yatırım yaptık. Bu yıl içerisinde Çarşamba, Kavak ve Alaçam ilçelerinde toplam bin kişilik yüksek öğrenim yurtları açacağız. Yaptıklarımızı söylüyorum, yapacaklarımızı değil, 99 spor tesisi inşaa ettik. Samsun Şehir Hastanesi 900 yataklı olarak planlandı, şu an ihale aşamasında. Samsun'da 3 katrilyon lira tutarında sosyal yardım yaparak ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olduk. Samsun'a son 16 yılda 8 baraj inşaa ettik. Karadeniz'in en önemli problemlerinden olan taşkınlara tüm havzayı ele alarak çalışmalarımızı yürütürüyoruz.

BAY KEMAL'İN DERDİ YALAN - İFTİRA

Bay Kemal şimdi diyor ki çiftçiler aç, ellerinden toprakları alındı. Yahu eline dizine dursun, Samsun'daki çiftçilerimize toplamda yaptığımız destek 2 katrilyon. Ama bundan haberi yok, çünkü bunun derdi, yalan iftira. CHP'nin içinde Bay Kemal'in tazminatlarını ödemek için bir tazminat komisyonu kurulmuş, bunlar için milletvekillerinden para topluyor, onun içinde rahat rahat yalan söyleyebiliyor.

Türkiye, Cumhuriyet tarihimiz boyunca ne zaman yükselişe geçse önüne hep tuzaklar döşenmiştir. Bay Kemal Avrupa'ya gidiyor. Almanya'da YPG paçavrasıyla fotoğraf çektirenlerle yan yana poz veriyor. Avrupa başta olmak üzere ülkemizi dışarıdan yıpratmanaya çalışanların değirmenine su taşıyanlar milletimizin refahını mı yükseltmeye mi çalışıyorlardı? Asla.

ADAY TANITIM TOPLANTISI ÖNCESİ ERDOĞAN MEYDAN OKUDU: DESTAN YAZACAĞIZ

Samsun'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Aday Tanıtım toplantısı öncesi Tekkeköy'de yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"Bugün malum Samsun'da aday tanıtım toplantısı için varız. Salon tıklım tıklım, sizlerde dışarda bunu izliyorsunuz. Bu ilginiz bu alakanız bu heyecanınız için teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Samsun 31 Mart'ta yeni bir destan yazacak. Büyükşehir'de yazacak ilçelerde de yazacak. Her kademede yazacak. Buna hazırız değil mi? Diyorum ki 31 Mart'a kadar kapı kapı dolacağız. Bütün tanıdıklarımıza ulağacaız. İnşallah 31 Mart akşamı mutluluğu birlikte yaşayacağız. Bir olacağız iyi olacağız diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bizi bölemeyecekler, bizi birbirimizinden ayıramayacaklar"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.