Hava Durumu

Erdoğan'dan, tezkeresine 10 gün kalan askere sürpriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında hatıra ağacı dikimi sırasında bahçıvan olarak görev yapan asker ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerin on gün sonra tezkere alacağını söylemesi üzerine, kalemini hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2019 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erdoğan'dan, tezkeresine 10 gün kalan askere sürpriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı İkmal, Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti. Komutanlığına gelişinde tören mangasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Komutanlık bahçesine hatıra ağacı dikerek can suyu verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaretinde; Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler eşlik etti.

TEZKERESİNE 10 GÜN KALAN ASKERE KALEM HEDİYE ETTİ

Ağaç dikimi sırasında bahçıvan olarak görev yapan asker ile sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, askerin on gün sonra tezkere alacağını söylemesi üzerine, kalemini hediye etti. Komutanlıktan ayrılırken vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.