Hava Durumu

Erdoğan'dan Arınç'a tepki: 'Beni rencide etmiştir'

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç'a tepkisini sürdürdü. Erdoğan, "Birilerinin çıkıp sanki Türkiye'de hiçbir şey yapılmamış her şey eski haliyle sürüyor da sadece kendileri gerçekleri söyleyebiliyor gibi bir eda ile konuşmalarını kabul edemeyiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2020 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2020 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erdoğan'dan Arınç'a tepki: 'Beni rencide etmiştir'

Partisinin grup toplantısına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

Görevinden istifa eden Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç'a tepkisini sürdüren Erdoğan, "Teröristlerden birinin yazdığı kitabı herkesin okumasının tavsiye edilmesi hakikaten beni rencide etmiştir" dedi.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASETÇİ MASKESİ TAKMIŞ SAVUNUCUSUDUR"

Eleştirilerini devam ettiren Erdoğan, "Kitabını herkes okusun denilen kişi, binlerce askerimin kardeşimin kanı olan bir terör örgütünün siyasetçi maskesi takmış savunucusudur. Birilerinin çıkıp sanki Türkiye'de hiçbir şey yapılmamış her şey eski haliyle sürüyor da sadece kendileri gerçekleri söyleyebiliyor gibi bir eda ile konuşmalarını kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

"BUNLARI ÖDÜLLENDİRECEK HALİMİZ YOK"

Erdoğan, "Filancalar niye hapisteymiş, bunları ödüllendirecek halimiz yok. Bu kadar ölen, dağa kaçırılan yavruların anneleri, HDP binasının önünde artık yılları devirdik, yaz kış demeden oturan annelerin haklarını kim iade edecek? Onlara 'Bak senin hakkını aradık, şimdi de size iade ediyoruz' kim diyecek? Devlet niye var, biz niye varız? Biz bunu halledeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.