Hava Durumu

Erdal Aktuğ 'Mudanya'ya adayım' dedi!

CHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, Mudanya Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2018 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Erdal Aktuğ 'Mudanya'ya adayım' dedi!

CHP'li Erdal Aktuğ, Mudanya Beledeyi Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.

İşte Aktuğ'un konuşmasının satırbaşları...

Bugüne kadar Meclis'te kamu yararına kararlar alınması,  Bursa ve Mudanya'nın çıkarlarını gözetecek şekilde çalışmalar yapılması için arkadaşlarımla zaman ve emek harcadık.

Bugüne kadar hep olduğu ve bundan sonra hep olacağı gibi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda yürüyerek, kendime, kentime yeni bir ufuk açmak için buradayım.

Siyaset hayatım boyunca partimin çeşitli kademelerinde görev yaptığım kadar kent ve kamu yararına çalışan odalar ve sivil toplum örgütlerinde yöneticilik ve başkanlık yaptım.

Kendime değil, kentime katkım ne olur? Daha iyisini nasıl gerçekleştirebilirim ? düşüncesiyle ve bunu da en iyi yapabileceğime inandığım zemin olan yerel yönetimlerde yapabileceğimi düşünüyorum.

Bugüne kadar başka hiç bir siyasi partide görev almadım.İlk defa karşınıza belediye başkan adayı olarak çıkmış bulunmaktayım.

Amacım hakkettiği mükemmelliğe getirmek üzere,yeni bir ufuk, vizyong erekitği bilinciyle mudanya'yı ekibimle birlikte yönetmek.

Birinci öncelik olarak, Mudanya'nın çıkarlarını gözeterek, ortak akılla,halkın, yerel dinamiklerinin görüşlerini alarak, bütçeyi etkin kullanıp,değişime ayak uyduran en kaliteli, çağdaş, yaratıcı, katılımcı,eşitlikçi ylönetim anlayışın sürdürmek ana hedefimdir.

Mudanya en iyiyi, en iyi şekilde yönetilmeyi hak ediyor.

Mudanya ulusal ve uluslararası belediyeler arasında vatandaşa en yüksek düzeyde yaşam alanı sağlayan ve hizmet veren belediye olarak öncü olmayı da hak ediyor.

Bu hedefi gerçekleştirerek, Mudanya halkıyla birlikte kutlamak en büyük arzumdur.

Size geleceğin Mudanya'sını göstermeme izin verin. Mudanya'yı yönetecek tecrübe ve teknik birikime sahip olduğumu düşünüyorum.

Ancak bunu tek başıma da başaramayacağımı biliyorum.

Biz, birlikte yönetelim ilkesi ve yüksek dayanışma ruhu ile, yenilikçi, genç, dinamik, tarihi, kültürel yapıyı ve çevreyi koruyan belediyecilik anlayışıyla kurgulayacak,Mudanya'yı sosyal olarak, üst düzeye taşıcak projeleri gerçekleştireceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.