Hava Durumu

Emmy Ödüllü Haluk Bilginer Türkiye'de! İşte ilk sözleri...

47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nden "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Haluk Bilginer New York'tan İstanbul'a geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2019 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2019 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Emmy Ödüllü Haluk Bilginer Türkiye'de! İşte ilk sözleri...

Şahsiyet dizisindeki performansıyla 47. Emmy Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü alan Haluk Bilginer, İstanbul'a döndü. Haluk Bilginer'i İstanbul Havalimanı'nda İGA Yetkilileri çiçeklerle karşıladı. Kendisini görüntülemeye gelen basın mensuplarını geri çevirmeyen Bilginer, teker teker soruları yanıtlayarak duygularını anlattı.

"DEMEK Kİ BÖYLE BİR ENERJİYE İHTİYAÇ VARMIŞ"

New York dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yapan Bilginer, "Çok çok teşekkür ederim öncelikle. Sağ olun. Şimdi o ödül için aday olmak bile benim için çok mutluluk vericiydi. Ödülü kazanmış olmam kendi adıma tabi mutluluk vesilesi ama, asıl beni mutlu eden şey Türkiye'de bu ödülün bir mutluluk ve gurur vesilesi olarak karşılanması. Bu beni çok mutlu etti gerçekten. Demek ki böyle bir enerjiye ihtiyaç varmış. Herkes çok mutlu. O yüzden ben daha da mutluyum. Çok teşekkür ederim" dedi.

"BAŞARI İŞİN KALİTESİ VE KAÇ YIL DAYANACAĞIYLA İLGİLİDİR"

Bilginer bir gazetecinin "Popülerlik sizce başarı mıdır?" sorusu üzerine"Hayır popülerlik başarı değildir. Başarı işin kalitesi ve kaç yıl dayanacağıyla ilgilidir. Bir yıl sonra unutuluyorsa başarılı değildir. 20 yıl sonra tekrar izleniyorsa çok başarılıdır" yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.