Hava Durumu

Ekrem Çohadar, Orhaneli'ye aday!

2014 yılından bu yana Bursa Büyükşehir ve Orhaneli Belediyesi'nde meclis üyeliği yapan Ekrem Çuhadar, Orhaneli Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Ekrem Çohadar, Orhaneli'ye aday!

Pazartesi günü AK Parti'nin belediye başkan aday adaylığı başvuruları sona eriyor. Diğer tüm ilçelerde olduğu gibi birden çok adayın çıktığı Dağ ilçelerinde de olağanüstü hareketlilik yaşanıyor.

Aday adaylığı dosyalarını hazırlayanlar ardı ardına ilçe başkanlıklarına başvuruyor. Bunlardan biri de Bursa Büyükşehir ve Orhaneli Belediyesi'nde meclis üyeliği yapan Ekrem Çuhadar oldu.

Uludağ Üniversitesi Tarih Bölümü mezunu olan Çohadar, AK Parti'nin bir çok biriminde görev yapmış bir isim. 2014 yerel seçimlerinde de Orhaneli için aday adayı olan Çohadar, Bursa Büyükşehir ve Orhaneli Belediyesi'nde meclis üyeliği ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyon Başkanlığı görevlerini yürütüyor.

"HEDEFİM ORHANELİ'Yİ GELECEĞE TAŞIMAK" 

Geçtiğimiz gün aday adaylığı dosyasını ilçe başkanlığına teslim eden Ekrem Çohadar, " Belediyecilikteki  tecrübe ve vizyonumla, Orhaneli'yi birlik ve beraberlik içinde geleceğe taşımak için Orhaneli Belediye Başkanlığına talibim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.