Hava Durumu

Diyarbakır'dan acı haber geldi: Şehitlerimiz var!

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, teröristlerce döşenen EYP'nin infilak etmesi sonucunda 2 asker şehit düştü. Valilikten yapılan açıklamada, 2'si ağır olmak üzere 5 askerin ise yaralandığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Diyarbakır'dan acı haber geldi: Şehitlerimiz var!

Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde, teröristlerce daha önce döşenen EYP'nin patlaması sonucunda 2 askerin şehit olduğunu, 2'si ağır 5 askerin ise yaralandığını açıkladı.

Açıklamada şöyle denildi:

Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında Diyarbakır İli Dicle İlçesi Kuzeyinde icra edilen operasyon esnasında, 13 Mart 2018 Salı günü saat 14.15 sıralarında teröristlerce daha önceki tarihlerde döşenmiş olan mayın/EYP'ye temas sonucunda meydana gelen patlamada 2 kahraman silah arkadaşımız olay yerinde şehit olmuş, 2'si ağır, 3'ü hafif olmak üzere 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Yaralanan arkadaşlarımızın Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim olayda şehit olan kahraman silah arkadaşımıza Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.