Hava Durumu

Dijital karne günü

Eğitime 3 haftalık ara başlıyor. Bakan Selçuk ,"Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2021 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Dijital karne günü

Bakan Selçuk, yarıyıl tatiline giren öğrencilere seslendi: 5 Şubat'tan itibaren sizleri okullarda karşılamak istiyoruz. 

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulunuyor. Bakan Selçuk, "Bakan Selçuk, "İkinci dönemde salgının yolumuzdan çekildiği oranda okullarımıza hep beraber döneceğiz. 15 Şubat'tan itibaren de sizleri okullarda görmek istiyoruz. Salgın koşullarını dikkate alarak elbette bu değerlendirmeler de yapılıyor. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz" açıklamasında bulundu

3 haftalık yarıyıl tatili başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 81 ilden öğrencilerin katılımıyla 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yarıyıl Dönemi kapanışı ve "Birlikte 23 Gün Etkinlikleri" tanıtım programına katıldı.

Bakan Selçuk, "İkinci dönemde salgının yolumuzdan çekildiği oranda okullarımıza hep beraber döneceğiz. 15 Şubat'tan itibaren de sizleri okullarda görmek istiyoruz. Salgın koşullarını dikkate alarak elbette bu değerlendirmeler de yapılıyor. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz. Sevgili öğrencilerimiz, güzel evlatlarım tatiliniz 23 gün sürecek, uzun bir kış tatili olacak. Fırsat buldukça oyunlar oynayın, şarkılar, müzikler dinleyin, bol bol okuyun, mutlaka bir yerlere gidip gezin ve notlar alın, resim yapın ve kendinizi, ruhunuzu, zihninizi dinlendirmenin bir yolunu bulun" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.