Hava Durumu

Demet Özdemir almak istediği araba için 'ünlü indirimi' istedi ama...

Sevilen oyuncu Demet Özdemir, almak istediği arabayı pahalı bulunca indirim yapması için arkadaşını devreye soktu. Ancak oyuncunun arkadaşının arabayı almak için "Ünlü indirimi" adı altında sunduğu yöntem de işe yaramadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Demet Özdemir almak istediği araba için 'ünlü indirimi' istedi ama...

Erkenci Kuş'tan sonra yeni projesi Evim dizisiyle izleyiciyle buluşacak olan Demet Özdemir, ilginç bir iddia ile gündeme geldi. Özdemir, gözünü pahalı bir arabaya dikti ancak sevilen oyuncunun hayalleri suya düştü.

İSTEDİĞİ ARABANIN FİYATINI PAHALI BULDU

Demet Özdemir'in 700 bin TL değerindeki Mercedes marka otomobili çok beğendiği ve satın almak istediği öğrenildi. Ancak fiyat oyuncuya yüksek geldi. Özdemir, gönlünü kaptırdığı araba için devreye firma yetkililerini tanıyan bir oyuncu arkadaşını soktu.

"ÜNLÜ İNDİRİMİ YAPABİLİR MİSİNİZ?"

Aracı kişi telefonda "Araç yeni geldi, biliyoruz. Fiyat biraz fazla. Demet için ünlü indirimi yapabilir misiniz? 600 bin TL'ye alırız" diyerek, yetkililerden fiyatı aşağı çekmeleri için ricada bulundu.

ARABAYI ALMAKTAN VAZGEÇTİ

Demet'in arabayı almak için başvurduğu bu yöntem de işe yaramadı. Güzel oyuncu olumsuz yanıttan sonra arabayı almaktan vazgeçti.

EVİM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Demet Özdemir, başrollerini karizmatik oyuncu İbrahim Çelikkol ile paylaştığı Evim dizisiyle ekranlara yeniden dönecek. TV8'de yayınlanacak olan dizinin yayın tarihini kanalın sahibi Acun Ilıcalı katılıdığı programda duyurdu. Ilıcalı merakla beklenen dizinin 2 ay içerisinde başlayacağını açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.