Hava Durumu

Dayakçı sevgiliye cinayetten 16 yıl 8 ay hapis

Antalya'da birlikte yaşadığı Özgür Özen'e şiddet uygulayan Yücel Düzenli, olası kastla öldürme' suçundan 16 yıl sekiz ay hapis cezası aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Dayakçı sevgiliye cinayetten 16 yıl 8 ay hapis

Antalya'da yaşayan Özgür Özen (39), sosyal medya üzerinden tanıştığı Yücel Düzenli (41) ile sevgili oldu. Bir süre sonra Düzenli, iki çocuk annesi Özen'in evine yerleşti.

Düzenli birlikte yaşadığı Özen'e şiddet uygulamaya başladı. Bu dayak, 1 Kasım 2017 gecesi de devam etti.

Gecenin sonunda Özen, beşinci kattaki evin balkonundan atlayıp intihar etti. Özen ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede, "Niye atladın?" diye soran iki polise, "Erkek arkadaşımdan şiddet görüyordum, bunun için" diye yanıt verdi. O an odada bulunan Melek Kartal, Özen'in "Beni dövüyordu, kaçtım" diye konuştuğunu anlattı. Özen, bir gün sonra hayatını kaybetti.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Düzenli'ye 'olası kastla öldürme' suçundan 16 yıl sekiz ay hapis cezası verdi. Düzenli'nin tutuklu kalmasına hükmedildi.

'İntiharı öngörmüştü'

Gerekçeli kararda Özen'in süreklilik ve şiddet içeren eylemlerden kurtulmak için balkondan panikle aşağıya atladığı vurgulanarak, "Düzenli'nin bu sonucu öngörmesine rağmen eylemine devam ettiği sabittir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.