Hava Durumu

Cübbeli'den Bursa'ya gömülen 'sahte peygamber' için sert sözler

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde vefat eden sahte peygamber İskender Evrenesoğlu'nun cenaze namazının kılınmasına tepki göstererek, "Mümkünse oraya adam gömmemek lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2019 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2019 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Cübbeli'den Bursa'ya gömülen 'sahte peygamber' için sert sözler

'Sahte peygamber' İskender Evrenesoğlu'nun cenaze namazının kılınmasına tepki gösteren Ünlü, "Peygamberim diyenin cenaze namazına 3 bin kişi katılıyorsa, Allah'ım diyenin 30 bin kişi filan katılabilir. Evrenesoğlu'nun ruh hali bozuk olabilir, psikoloji bozuk olabilir, adam cinlenmiş olabilir. Vahiy geliyor iddiası adamı şirke düşürür, kafir eder. Resulullah (SAV) Resullerin sonuncusu değildir' demek insanı kafir eder. Hal böyle olunca bu kendi ameliyle Allah'a gitti. 3 bin kişi cenaze namazına nasıl katılabilir. Ben peygamberim diyen bir insanın cenaze namazı kılınır mı? Ben Resulum bana vahiy geliyor.

Ben mehdiyim Allah'ın adına yemin ettirme durumu olan bir adamın cenaze namazı kılınmaz. Mezar almaya çalışıyorlar şefaatini dilemek için. Onun gömüldüğü mezardan kaçmak lazım. Mümkünse oraya adam gömmemek lazım. Belediye doğru bir hareket yapmış. Mezar alımını engellemiş. Zaten Amerika'da yaşayıp da buraya getirilmesi de ayrı bir proje" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.