Hava Durumu

Çıplak videosu ifşa olan Ciciş Esra, ilk kez konuştu

'Ciciş kardeşler'den Esra Ersoy, geçtiğimiz günlerde genç iş adamı Hacı Sabancı'ya gönderdiği iddia edilen çıplak videosu ile ilgili ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2018 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2018 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Çıplak videosu ifşa olan Ciciş Esra, ilk kez konuştu

Esra Ersoy Sosyal medyanın günlerce konuştuğu o video ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. Ersoy, avukatları tarafından tedbir kararı alınmasına rağmen videonun yayılmasının engellenemediğini aktardı. 

Hürriyet'ten Savaş Özbey'e konuşan Ersoy, video hakkında bilinmeyenleri de anlattı. İşte 'Ciciş Esra'nın verdiği o röportajda verdiği yanıtlar... 

"Öncelikle Türk halkından, sevenlerimden, annem, babam ve kardeşim başta olmak üzere tüm ailemden özür dilerim. Bizim Çukurova bölgesinde çok sevilen, saygı duyulan bir ailemiz var. Bize verdikleri her nasihatte haklı çıktılar. Aileme yakışmayan hatalar yaptım, kardeşimi de hiçbir suçu yokken bu hataların ortağı ettim, kabul ediyorum. Bu son olay bana hayatın bir tokadı oldu."

"'Zamanla unutursun' diyorlar"

"Ailem tedavi görmemi istedi çünkü hiç iyi değildim. Videonun yayıldığını gördüğümde çığlıklar atıp baygınlıklar geçiriyormuşum. Biraz izole olmamın iyi geleceğini düşünmüşler. Hâlâ psikolojik destek alıyorum. "Zamanla unutursun" diyorlar, inşallah öyle olur.

"Videoda görünen erkek arkadaşımdı" 

"Videoda görünen erkek arkadaşımdı. Zaten bugüne kadar hep erkek arkadaşlarıma yaptığım hatalar yüzünden mahvoldu hayatım. Daha doğrusu onların yaptığı hatalara daha büyük hatalarla karşılık verirken, aslında kendime verdiğim zararın farkında olamamaktan. İşte benim sorunum bu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.