Hava Durumu

Çin'den yayılan gizemli hastalığa karşı İstanbul Hava Limanı alarmda!

Çin'de 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan SARS benzeri 'gizemli hastalığın' yayılmasını önlemek için yetkililer geniş güvenlik önlemleri alırken, İstanbul Hava Limanı insandan insana yayılan bu hastalığa karşı alarma geçti.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Çin'den yayılan gizemli hastalığa karşı İstanbul Hava Limanı alarmda!

Çin'de 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan SARS benzeri 'gizemli hastalığın' yayılmasını önlemek için yetkililer geniş güvenlik önlemleri alırken, Türkiye'de insandan insana yayılan bu hastalığa karşı koruma tedbirleri altı. 

Buna göre, İstanbul Havalimanı Hudutlar Sahiller Genel Müdürlüğü ekipleri Çin'den yolcu taşıyan veya bu havayolu şirketlerine yer hizmeti veren şirketleri uyardı. Bu şirketlerle toplantı yapan İstanbul Havalimanı Hudutlar Sahiller Genel Müdürlüğü ekipleri, virüsün belirtilerini ve önlemlerini anlattı.

İstanbul Havalimanı Hudutlar Sahiller Genel Müdürlüğü ekipleri çalışanların böyle bir yolcu gördüğünde veya şüphelendiklerinde kendilerine ulaşılmasını istedi.

İstanbul Havalimanı'nda böyle bir duruma rastlanılması durumunda Hudutlar Sahiller Genel Müdürlüğü ekipleri hastaya anında müdahale edecek. Virüs taşıdığı anlaşılırsa özel kıyafetli ekipler hastayı karantina odasına alacak ve gerekli sağlık kurumlarına sevki gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.