Hava Durumu

Çiftlikbank'ın önündeki gergin bekleyiş sürüyor

Binlerce insanın mağduriyetiyle son bulan Çiftlikbank furyası, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki çiftliğin izdihamıyla sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Çiftlikbank'ın önündeki gergin bekleyiş sürüyor

Bir anda sükse yapıp, 500 bin üyeye ulaşan Çiftlikbank arkasında binlerce mağdur bırakarak kayıplara karıştı. Yüksek kâr vaadiyle çiftçilerden hayvan ve para toplayan Çiftlikbank yetkililerine ulaşılamıyor. Üç bakanlığı hakkında soruşturma açtığı ve adli birimlere intikal eden şirketin ofisleri boşaltılmış durumda. Bir muhattap bulma umuduyla Çiftlikbank ofislerine giden vatandaşlar, boş binalar ile karşılaştı.

İNEGÖL'DE ÇİFTLİĞE ÇİFTÇİLERDEN BASKIN!

Bursa İnegöl'de Çiftlikbank mağdurları gece saatlerinde Çiftlikbank'ın olduğu düşünülen hayvan çiftliğine baskın yaptı. Mağdur olduklarını ve alacakları karşılığında hayvanları almak isteyen vatandaşlar kamyonlar ile geldiler. Jandarma Özel Harekat (JÖH) çiftlik etrafında güvenlik önlemi aldı.

BAKANLIK UYARMIŞTI

Çiftlikbank reklamlarının şikayet edilmesi üzerine; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı soruşturma başlatmış ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi vatandaşlara, 'bu tür çalışmalara girmemesi gerektiğini, dikkatli olmaları' gerektiğini belirtmişti. Sosyal medyada Çiftlikbank üyeleri, soruşturmaya rağmen firmanın kazançlı olduğunu ve güvendiklerini söylemişlerdi.

11 ÇİFTLİĞE EL KONULDU

Gelinen noktada arkasında binlerce mağdur bırakan Çiftlikbank'ın 11 çiftliğine bakanlık tarafından el konuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.