Hava Durumu

CHP'li isim, 'belirsizlikten yoruldum' dedi, adaylıktan çekildi

CHP'den Karesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan iş adamı Levent Tellioğlu, ittifak görüşmelerinin belirsizliğinden yorulduğu için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP'li isim, 'belirsizlikten yoruldum' dedi, adaylıktan çekildi

CHP'de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın'ın ardından Karesi Belediye Başkan Adayı Levent Tellioğlu'nun da adaylıktan çekildiği iddia edildi.

5 Aralık'ta CHP'nin Karesi belediye başkan adayı olarak açıklanan Levent Tellioğlu'nun  yakın çevresine CHP ve İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmelerindeki belirsizlikten yorulduğu için adaylıktan çekildiğini söylediği öğrenildi.

CHP örgütü ve Balıkesir kamuoyunda adaylığı çok olumlu bulunan işadamı Levent Tellioğlu, İyi Parti'nin de Metin Özpınar ismi üstünde ısrar etmesi nedeniyle seçim çalışmalarını istediği gibi yapamamıştı.  Çeşitli ziyaretlerde bulunan Tellioğlu'nun tam "iki parti Karesi'de uzlaştı"derken çekilmesi, bu yöndeki açıklama ve kulis bilgilerinin  pek de doğru olmadığını gösterdi.

Böylece CHP-İyi Parti ittifakı Balıkesir'de bir darbe daha yedi. Tellioğlu'nu ikna çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi. İyi Partili Metin  Özpınar'ın ittifakın Karesi adayı olması ise ipleri iyice koparacak görünüyor.

Görüşmek için aradığımız Levent Tellioğlu ile Karesi İlçe Başkanı Dilek Yalçın da telefonlarını açmadı. CHPİl Başkanı Serkan Sarı'nın bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.