Hava Durumu

CHP'li Erdal Aktuğ: "Bursaspor'a sahip çıkmaya devam ediyoruz"

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü ve Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Aktuğ, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında "Bu Meclis'e Bursaspor için bir teşekkür gerekli ." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2018 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2018 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP'li Erdal Aktuğ:  "Bursaspor'a sahip çıkmaya devam ediyoruz"

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, olağanüstü gündemle toplanarak, Bursaspor'a ait, Osmangazi İlçesi Dereçavuş Mahallesi'nde bulunan parselin 'depolama alanı'na alınmasına ilişkin askı itirazını görüştü. 

Toplantıda konuşma yapan CHP Grup Sözcüsü ve Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Aktuğ, "Bu Meclis'e Bursaspor'la ilgili bir teşekkür gerekli. Her türlü yargılamaya, Sayıştay kararına rağmen ve kent içerisinde her türlü çabayı sarf ederek, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımızla beraber Bursaspor'a destek vermeye, şehrimizin takımına sahip çıkmaya devam ediyoruz." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise konuya ilişkin olarak, "Biz, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak, Belediye Meclisi olarak ve Başkan Aktaş olarak elimizden geleni yapıyoruz. Başkaları ne yapıyor, merak ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.