Hava Durumu

CHP'den beklenirken İYİ Parti'den aday oldu

CHP'den beklenirken Mehmet Tosun, Bodrum Belediye Başkanlığı'na İYİ Parti'den aday olduğunu açıkladı. Tosun, "Bodrum'da doğayı ve çevreyi koruyamayan belediyecilik anlayışına son vereceğiz" dedi

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP'den beklenirken İYİ Parti'den aday oldu

CHP'den beklenirken İYİ Parti, Bodrum'da başkan adayını açıkladı. Bodrum Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunu yapan İYİ Parti Genel Merkez Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, Bodrum'da bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Nevzat Kanber, şunları dile getirdi:

"Bodrum Belediye Başkan Aday Adayımız 2004-2014 yılları arasında Konacık Belediye Başkanlığı yapmış, başarılı, adil, toplumsal barışı önde tutan, çalışkan, çevreye ve doğaya duyarlı, mimari estetiğe önem veren, hizmette eşitlik ilkesini kendisine görev edinerek hareket etmiştir. Adayımız "Belediyecilik, insan hayatını kolaylaştırma sanatıdır" sözünün sahibi Harita Mühendisi, Trafik Planlama Uzmanı, Mahalli İdareler ve Şehircilik Uzmanı Sayın Mehmet Tosun'dur."

TOSUN: YIPRANAN İTİBARI DÜZELTECEĞİZ

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Tosun şu açıklamayı yaptı: "Tarafsız kamuoyu şirketleri tarafından yapılan araştırmalarda Bodrumlu hemşerilerimizin yüzde 60'ı Mehmet Tosun'a oy veririm diyor. İşte ondan sonra biz umuda, iyiye, iyi belediyeciliğe olan yolculuğumuzu Bodrum'da İYİ Parti çatısı altında, birlikte başarmaya karar verdik. Bodrum Belediyesinin sokakta yıpranan itibarını, belediye personeli ile birlikte yeniden tesis edeceğiz. Sizi Bodrum Belediyesi ile buluşturacağız," dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.