Hava Durumu

CHP Bursa İl Başkanı Akkuş Ankara'da! Kılıçdaroğlu ile...

Bursa'da yerel seçim öncesi aday belirleme sürecini yaşayan CHP'de gözler Ankara'ya çevrildi. CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Bursa'da yaşanan gelişmeler için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP Bursa İl Başkanı Akkuş Ankara'da! Kılıçdaroğlu ile...

Bursa'da Mart 2019'da yapılacak yerel seçim öncesi, siyasi çevrenin gündeminin ilk sırasını 'CHP'nin Büyükşehir, Nilüfer ve Mudanya adayları kim olacak?' sorusu meşgul ediyor...  

Aday belirleme süreci ise CHP Bursa örgütünde büyük tartışmalara yol açtı.

Adaylar konusundaki kulisler havalarda uçuşurken, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, son yaşanan istifalar nedeniyle, yönetim kurulunda görev değişikliğine gitmişti.

Bu gelişmeler Genel Merkez tarafından da takip edilirken, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, bugün Ankara CHP Genel Merkezi'ne gitti.

Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal'ın girişimiyle Ankara'ya çağrılan Akkuş, Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Siyasi kulislere göre, kritik görüşmede, Akkuş'un yaşanan istifalarla ilgili Kılıçdaroğlu'na bilgi verdiği ve başkan adaylarıyla ilgili son durumun görüşüldüğü belirtiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.