Hava Durumu

CHP Bursa, iki başkan adayını netleştirdi!

Yerel seçim hazırlıklarına devam eden CHP Bursa İl örgütü iki ilçede belediye başkan adaylarını netleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2018 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
CHP Bursa, iki başkan adayını netleştirdi!

Yerel seçim hazırlıklarına devam eden CHP Bursa İl örgütü iki ilçede belediye başkan adaylarını netleştirdi. CHP'nin Gemlik adayı Uğur Sertaslan, Gürsu adayı ise Funda Pekiner Türkcoş.

CHP Bursa İl örgütü, Gemlik ve Gürsu Belediye Başkan adaylarını netleştirdi. CHP'nin Gemlik adayı Uğur Sertaslan, Gürsu adayı ise Funda Pekiner Türkcoş...

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz'a konuşan İl Başkanı Hüseyin Akkuş, şu açıklamayı yaptı:

'İKİ ADAY KILIÇDAROĞLU İLE TANIŞACAK'

"İlçe örgütlerimiz daha önce bu arkadaşlarımızın adaylıklarıyla ilgili isteklerini söylüyorlardı. Fakat belli aşamaları geçmemiz gerekiyordu. Şimdi bunu yapıyoruz. Perşembe akşamı il yönetim kurulu ve ilçe başkanları olarak toplandık. İlçe örgütlerinin aday olmalarını istediği iki arkadaşımızla tanıştırdık. Böylece adaylık süreci başlamış oldu. Gemlik ve Gürsu'da seçim kazanma olasılığı yüksek 2 arkadaşımızla Ankara'ya gidiyoruz, Genel Başkanımızla tanışacaklar. Sonra da ara ara diğer ilçelerimizin adaylarını götüreceğiz. 10-12 ilçemizde daha aday isimleri konuşuluyor, ama henüz kesinleşmedi. Karar verildikçe gruplar halinde arkadaşlarımızı Ankara'ya götüreceğiz. Mayıs ayı sonuna kadar tüm ilçelerde adaylarımızı belirlemek istiyoruz."

'İLÇE ADAYLARINI ÖRGÜT BELİRLEYECEK'

"Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu örgütün kararını kabul edeceğini söyledi ve ilçe adaylarını belirlemeyi örgüte bıraktı. Geniş kapsamlı bir kamuoyu araştırması yapıldı, onun sonuçları henüz açıklanmadı. Fakat isteyen ilçe örgütü adayını önseçimle belirleyebilecek. Yani karar tamamen örgüte ait olacak."

BÜYÜKŞEHİR İÇİN 3 ADAY ADAYI

"Büyükşehir adaylığı için bizim gönlümüzde Mustafa Bozbey var. Aday olmasını çok isteriz. Ayrıca gündemimizde 2 arkadaşımız daha var. Önceliğimiz olan Bozbey düşünmezse gündeme gelecek 2 arkadaşımızla öngörüşme anlamında niyet yoklaması yaptık."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.