Hava Durumu

Celil Çolak Bursa Büyükşehir'e adaylığını açıkladı

AK Parti Nilüfer İlçe eski Başkanı Celil Çolak, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2018 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Celil Çolak Bursa Büyükşehir'e adaylığını açıkladı

AK Parti Bursa İl Başkanlığında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu yapan Celil Çolak, 'Üreten ve gelişen Bursa'nın her köşesine her noktasına hizmet etmek için bu onurlu göreve talip oldum" diye konuştu.

Bursa için hayallari olduğunu belirten Çolak, "Sanatın, turizmin, sanayi ve ticaretin merkezi Bursa'yı kentin tüm dinamikleriyle ortak akılla buluşarak yola çıkmiş bulunuyorum. Bursamızın her santimetrekaresine hizmet etmek istiyoruz. Çünkü Bursalı hemşehrilerimizin her bir hizmetin en iyisine en güzeline layık olduğunu biliyoruz. " dedi.

Bursa'nın sorunlarına hakim bir siyasetçi olduğunu da belirten Çolak, "Bursayı çok iyi bilen, kentin tüm ana sorunlarına hakim olan ve en önemliside  bu sorunlara çözüm önerileri olan bir siyasetçiyim. kentin adına önemli ve doğru kararları ortak akılla oluşturmak adına adayım. Her zaman adaletli olacağız. Aday gösterilmem durumumda Bursa'nın yaşam kalitesini yükseltecek 16 projemi kamuoyu ile paylaşacağım. Üretken bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. 

Çolak'ın ardından AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ise, Çolak'ın parti içerisinde önemli görevler aldığını belirterek, " Celil bey partimizin önemli birimlerindeuzun yıllar görevler almış, teknik anlamda da Bursamıza bir çok değer katmış dava arkadaşlarımızdan bir tanesi. İnşallah hayırlısı olur." dedi.

Çolak daha sonra, başvuru dosyasını İl Başkanı Salman'a sundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.