Hava Durumu

Bursaspor Süper Lig'de en çok haberi yapılan kulüpler arasında...

Süper Lig'de ağustos ayında en çok haberi yapılan 5'inci kulüp Bursaspor oldu. Ali Ay kulüp başkanları içinde 3'üncü sırada kalırken, Samet Aybaba teknik direktörler arasında zirveyi zorladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2018 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2018 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor Süper Lig'de en çok haberi yapılan kulüpler arasında...

Medya Takip Merkezi'nin 1-31 Ağustos tarihleri arasında 4 bini aşkın gazete ve derginin yanı sıra 10 bini aşkın internet medyasında yaptığı haber takibi sonuçları açıklandı. Transfer sürecine denk gelen bu dönemde Bursaspor kulübü yazılı basında 5 bin 473, internet medyasında da 48 bin 190 ile toplamda 53 bin 663 habere konu oldu ve bu anlamda 18 Süper Lig kulübü arasında 5'inci basamakta yer aldı. Aynı dönemde Bursaspor Başkanı Ali Ay'la ilgili de yazılı basında 568 internet medyasında 3 bin 593 kez haber yapıldı. Ali Ay bu istatistikle Fikret Orman ve Ali Koç'tan sonra Süper Lig kulüpleri arasında en çok haberi yayınlanan 3'üncü başkan oldu.

LATOVLEVICI DİKKAT ÇEKTİ

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da diğer meslektaşlarının birçoğunu geride bıraktı. Yeşil Beyazlı takımla yeni bir sayfa açan Aybaba, yazılı basında 852, internet medyasında da 6 bin 299 habere konu olurken 5'inci basamakta yer aldı. Deneyimli çalıştırıcıyı Fatih Terim, Şenol Güneş, Phillip Cocu ve Ünal Karaman geçti. Bursasporlu futbolcular arasında en çok haberi yayınlanan isim Iasmin Latovlevici oldu. Rumen kramponun toplamda bin 515 adet haberi yapıldı. Transfer döneminde Bursaspor'la prensip anlaşmasına varan ancak son anda gelen teklifleri kabul etmeyerek kulübünde kalan Beşiktaşlı Vagner Love'un, 3 bin 206 haberde ismi geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.