Hava Durumu

Bursaspor'lu Shehu: "Bize inanmaya devam edin"

Yeşil Beyazlılar'ın tecrübeli futbolcusu Shehu, taraftara çağrıda bulundu. Adana'daki farklı yenilgiye üzüldüklerini belirten Nijeryalı krampon, "Bizlere inanmaya devam edin. Çünkü kazanan biz olacağız." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2019 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2019 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'lu Shehu: "Bize inanmaya devam edin"

İKİ ŞOK BİRDEN YAŞANDI

Bursaspor'da Adana Demirspor karşısında alınan farklı yenilgi ve sergilenen kötü futbol camiada moralleri bozdu. Maçtan saatler öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun üç puan silmesinin şokunu yaşayan Yeşil Beyazlı renklere gönül verenlerin üzüntüsü yenilgiyle bir kat daha arttı. Maçtan sonra 5 Ocak Stadı'nın tribünlerinde taraftarlara şampiyonluk sözü veren futbolculardan Abdullahi Shehu, sosyal medya hesabından da çağrıda bulundu.

ÇALIŞMAYA GERİ DÖNDÜK

Karşılaşmanın 71'inci dakikasında yerini genç İsmail Çokçalış'a bırakan Abdullahi Shehu, hiç hesapta olmayan bir yenilgi aldıklarını açıkladı. Taraftarlardan yanlarında olmasını isteyen Nijeryalı futbolcu, "Hafta sonunda istemediğimiz bir yenilgiyle karşılaştık. Şimdi yeniden başarıya ulaşma adına çalışmaya geri döndük ve taraftarımız için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizlere inanmaya devam edin. çünkü kazanan biz olacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.