Hava Durumu

Bursaspor'dan transfer atağı! 8 Futbolcu ile aynı anda...

Bursaspor'un yeni transferleri Cüneyt Köz, Onurcan Piri, Recep Aydın, Aykut Akgün, Musa Araz, Anıl Karaer, Mamadou Diarra, Çağlar Şahin Akbaba bugün resmi sözleşmeleri imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2019 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2019 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'dan transfer atağı! 8 Futbolcu ile aynı anda...

Anlaşma sağlanılan Çağlar Şahin Akbaba, Musa Araz, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Anıl Karaer, Onurcan Piri, Aykut Akgün ve Mamadou Diarra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendilerini Bursasporlu yapan imzayı attılar. 

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde taraftara açık gerçekleşen törene Başkan Mesut Mestan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlk olarak imzayı atan Cüneyt Köz, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek "Zor bir süreçten geçiyoruz, zoru başardık. Burada olmaktan dolayı onur ve gurur doluyum. Allah'ın izniyle Bursaspor'u layık olduğu yere, Süper Lig'e çıkaracağız" dedi.

Onurcan Piri:  "Benim için çok özel bir transfer. İkinci kez yuvama döndüm. İnşallah takıma en iyi şekilde hizmet etmeyi planlıyoruz, Süper Lig'e şampiyon olarak geri döneceğiz" diye konuştu.

Aykut Akgün: "Bursaspor, dışarıdan büyük gözüküyor ama gerçekten burada olunca insan anlıyor ne kadar büyük olduğunu. 'Yeniden Zirveye' diyerek yola çıktık taraftarımızla birlikte, umuyorum ki taraftarla, basınla, hocamızla el ele verip sezonu zirvede tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

 Recep Aydın: "Böylesine büyük bir camianın parçası olmaktan çok mutluyum. Bursaspor'un büyüklüğü tartışılmaz, bunu buraya gelince kapıdan ilk girdiğim andan itibaren anladım. Bursaspor'un yeri kesinlikle Süper Lig'dir. Bu yolda, şampiyonluk yolunda üzerime düşeni yapmaya çalışacağım ve sezon sonunda kupayı kaldırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Musa Araz: "Bursaspor'u herkes biliyor, yeri Süper Lig. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" derken,  Çağlar Şahin Akbaba da "Herkesin hayali Bursaspor'da oynamaktır; bu, bu sene bize nasip oldu. Bursaspor'u şampiyon yapmaya geldik" dedi.

Anıl Karaer: "Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "Başta Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ve tüm şehitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Şampiyon takıma geldim, bunun farkındayım. Elimizden geldiğince saha içi, saha dışı herkesle beraber Bursaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşımak için her şeyi yapacağım. Söz veriyorum, bundan sonra bize hepimize yakışan birlik olup Bursaspor'u en iyi yerlere taşımaktır, hepinize ihtiyacımız var" 

Mamadou Diarra:  "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Bursaspor'da olmaktan çok mutluyum. Süper Lig'e dönmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.