Hava Durumu

Bursaspor'dan transfer açıklaması! Kembo gidecek Sio gelecek

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Jires Kembo'nun kiralanabileceğini açıkladı. Kembo'nun yerine düşünülen isim ise Giovanni Sio... Ali Ay, Valter Birsa transferini ise yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2018 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2018 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'dan transfer açıklaması! Kembo gidecek Sio gelecek

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transferler konusunda açıklamada bulundu. Başkan Ay, "2 santrafor alacağız. Yavaş yavaş, sindire sindire gidiyoruz. Şu ana kadar yaptıklarımız inşallah ben inanıyorum iyi transferler, nokta transferler. Öncelikle iyi bir santrafor alıp beklemeye geçeceğiz. Ama çalışmalarımız devam ediyor. Ortaklaşa çalışıyoruz.

Jires Kembo ile ilgili takas işi var. Ayrıca bir kulüpte Türkiye'den dolaylı olarak teklif yaptılar. O da gelecek hafta ortasına doğru belli olur. Diğerleri ile ilgili, herkes Dünya Kupası'nın bitmesini bekliyor. 15'inden sonra transferler açılacak. Diğer kulüpler de fazla transfer yapmadı. Herkes beklemede. Mali sıkıntılar da var. Yoğurdu üfleyerek yiyorlar" dedi.

Takasla ilgili bilgi de veren Ali Ay, şöyle devam etti: "Jires Kembo ile ilgili, Fransa'nın Montpellier takımı, oyuncusu Giovanni Sio'yu takas teklifinde bulundu. Çalışma yapılıyor. Olur ya da olmaz. Ama onun da garantisi yok.

Mbokani'nin olacağını sanmıyorum. Hocamız iki forvet istiyor. İşin maliyeti de önemli. Alternatifler var. Bakıyoruz. Devamlı hocamızla konuşuyor ve tartışıyoruz."

Başkan Ali Ay son olarak, dün gündeme atılan Valter Birsa ismiyle ilgilenmediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.