Hava Durumu

Bursaspor'da yeni transferler taraftarlar buluştu

Bursaspor'da bugün yine görkemli bir imza töreni vardı. 5 yeni oyuncu resmen yeşil beyaz renklere bağlanırken, 5 genç oyuncu da mukavele uzattı. Törene taraftarlar da büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2019 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2019 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'da yeni transferler taraftarlar buluştu

Bursaspor'un İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde yapılan törende Özer Hurmacı, Igor Wanderson Da Silva, Selçuk Şahin, Yevgen Selezynov ve Burak Altıparmak ile resmi sözleşme imzalandı.

Bursaspor'un genç oyuncuları Sedat Dursun, Burak Kapacak, Çağatay Yılmaz, Emirhan Aydoğan ve Ramazan Keskin'le de 2024 yılına kadar mukavele uzatıldı.

Törende konuşan Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ile şunları söyledi:

'HER GÜN BİR ENGELİ AŞIYORUZ'

"Tahta derken, transfer yasağı derken çok şükür hepsini hallettik. Son neticeye geldiğimizde de değerli, yetenekli, kaliteli oyuncuları kulübümüze kattık. Bundan ötürü biz mutluyuz, inşallah 2009/2010 sezonundaki şampiyonlukta yaşanan mutlulukları yeniden yaşarız ve ait olduğumuz Süper Lig'e geri döneriz. Oyuncularımız hem yetenekli hem karakterli. Bursaspor'un seve seve formasını giyeceklerini söylediler, Bundan sonraki süreç zorlu olacak, her gün engeli aşıyoruz ama önemli olan sezonun sonunda mutlu olmak, inşallah onu da başarırız."

'BİZİM YERİMİZ SÜPER LİG'

Selçuk Şahin açıklamasında "Tecrübeli bir yaşa sahip olsam da bu camiada forma şansı bulmak, mücadele edecek olmak kendi adıma heyecan verici. Bursaspor'u layık olduğu yere getirme adına başkanımız ve yönetimimiz önemli adımlar attı. Umarım biz de verilen sorumluluğu üzerine koyarak sahada gerekli mücadeleyi gösterip Bursaspor'u Süper Lig'e taşırız. Ben ve arkadaşlarım sonuna kadar mücadele edeceğiz. Zorluklarla karşılaşacağız ama hazırlıklıyız. Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz, bu kadar büyük bir camianın layık olduğu yer Süper Lig'dir" dedi.

'16. YILIMDA BURSASPOR'DAYIM'

Törende konuşan Özer Hurmacı; Profesyonel futbol yaşantısının 16. yılında Bursaspor forması giymenin nasip olduğunu belirterek, "Daha önceki yıllarda da verdiğim röportajlardan hatırlıyorsanız bu şehirde futbol oynamak beni motive ediyor demiştim. Bu kez Bursaspor formasıyla en kısa zamanda hak ettiğimiz yere, Süper Lig'e dönüp, sonrasında da Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan Bursaspor'un futbolcusu olmak istiyorum. Bu hedef doğrultusunda takımımla, başkanımız ve yönetimimizle, şehirle birlikte Bursa'ya o heyecanı yaşatmak istiyorum. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

'BU CAMİANIN 1. LİGDE OLMASI İMKANSIZ!'

Yergen Seleznov çok kısa bir konuşma yaparken "Umarım seneye Süper Lig'de oluruz çünkü bu camianın, taraftarın 1'inci Lig'de olması imkansız" diye konuştu.

'BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM'

Igor da Silva da "Türkiye'ye geldiğimden beri Bursaspor hakkında birçok şey duydum, benim için kariyerimde yeni bir durum ve burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

BURAK ALTIPARMAK "BU TAKIMI SÜPER LİG'E ÇIKARACAĞIZ!"

Burak Altıparmak ise "Bu takımı Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Bursaspor büyük bir camia, nereye geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Elimizden gelen her şeyi Süper Lig'e çıkmak için yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.