Hava Durumu

Bursaspor'da Ertuğrul çizme yolunda!

BURSASPOR'un genç kaptanı Ertuğrul Ersoy, Lecce ile prensipte anlaşma sağladı. İtalyan basını Lecce'nin Bursaspor'a 1.5 milyon Euro ödeyeceğini yazdı. Gelecek

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'da Ertuğrul çizme yolunda!

Gelecek sezon yoluna Spor Toto 1'inci Lig'de devam edecek olan Bursaspor'un genç kaptanı Ertuğrul Ersoy, İtalya yolunda. İtalyan basını, Serie B'de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Serie A'ya yükselen Lecce'nin, 22 yaşındaki genç stoper ile anlaştığını belirtti. Buna göre, prensip anlaşmasına varılan oyuncu için Lecce, Bursaspor'a 1.5 milyon Euro ödeyecek. Anlaşmanın ise 4 yıllık olduğu öne sürüldü. İtalyanlar, hava toplarındaki hakimiyeti ve oyun kurma yeteneğinden dolayı Lecce'nin Ertuğrul Ersoy'u tercih ettiğini yazdı.

Bursaspor'un altyapısından yetişen ve yeşil-beyazlı ekip ile 95 maça çıkan Ertuğrul, 4 gol atıp, 1 asist yaptı. Milli takımın da tüm yaş gruplarında forma giyen genç oyuncu, 2 kez de A Mili Takım formasını terletti. Bursaspor Kulübü, geçen sezon içerisinde Ertuğrul Ersoy'un sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.