Hava Durumu

Bursaspor'a büyük şok! Stadın elektriği kesildi!

Enerji dağıtım firması Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi'ne toplam 3 Milyon 49 bin 994 liralık borcu bulunan Bursaspor'un maçlarını oynadığı Büyükşehir Belediye Stadı'nın (timsah Arena) elektriği kesildi. Başkan Kamat, borç ile ilgili Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüştüğünü açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2020 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2020 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursaspor'a büyük şok! Stadın elektriği kesildi!

Ekonomik krizle boğuşan Bursaspor'a kötü haber. Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun elektrikleri borcundan dolayı kesildi.

TFF  1.'inci Liginden Süper Lig'e çıkmak için çabalayan Bursaspor, bir yandan da ekonomik problemlerle mücadele ediyor.

Transfer tahtasını açamayan ve -3 puan cezasından da zor kurtulan Yeşil Beyazlı yönetime bir uyarının da elektrik şirketinden gittiği öğrenildi. 

3 MİLYON LİRALIK FATURA

2019 yılının Eylül ayından beri Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri için elektrik borcunu ödemeyen kulübün yapılan tüm uyarıları kulak ardı ettiği  öne sürülüyor. Toplamda 3 milyon 49 bin 994 lirayı aşan faturaların ödenmemesi nedeniyle stadın elektrikleri kesildi.

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat: "Nihat Özdemir'le elektrik konusunu görüştüm"

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun elektriklerinin kesilmesiyle alakalı Bursaspor Başkanı Erkan Kamat, "Eski başkan ve yönetimlerin hatalarını temizlemeye çalışıyoruz. Nihat Özdemir ile görüştüm. Konu nihayete kavuşacak" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da elektrik krizi yaşanıyor. Ödenmeyen borçlar sebebiyle, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun elektrikleri kesildi. Yaklaşık 2 yıldır faturalarını ödemeyen Bursaspor Kulübü'nün, Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi'ne borcu 3 milyon TL'yi aşınca, bugün itibariyle elektrikleri kesildi. Konuyla ilgili olarak Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Başkan Kamat şunları söyledi:

"2 senedir borçlar ödenmemiş. Limak bizi uzun süre tolere etmiş. Biz göreve geldiğimizden beri canla başla çalışıyoruz. Eski başkan ve yönetimlerin hatalarını temizlemeye çalışıyoruz. Gerçekten yazık. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda TFF Başkanımız Nihat Özdemir Bey'le görüştüm. Konu nihayete kavuşacak ancak oluşan bu durum gerçekten can sıkıcı. Biz elimizden geleni kulübümüz için yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.