Hava Durumu

Bursalılar dikkat! 1000 kişiye iş imkanı

Yeşim Tekstil, 1000 kişiye daha iş imkânı sağlayarak, ekonomiye can suyu katacak. Kadınları iş hayatında destekleyen birçok projesi olan firmanın işe alacağı yeni kişilerin yüzde 75'ini ise kadınlar oluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2018 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2018 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursalılar dikkat!  1000 kişiye iş imkanı

Kişiye özel bu mesaj ve içeriğindeki bilgiler gizlidir. Yeşim A.Ş. bu mesajın içeriği ve ekleri ile ilgili olarak hukuksal hiçbir sorumluluk kabul etmez. Yetkili alıcılardan biri değilseniz, bu mesajın herhangi bir şekilde ifşa edilmesi, kullanılması, kopyalanması, yayılması veya mesajda yeralan hususlarla ilgili olarak herhangi bir işlem yapılmasının kesinlikle yasak olduğunu bildiririz.Böyle bir durumda lütfen hemen mesajın göndericisini bilgilendiriniz ve mesajı sisteminizden siliniz.Internet ortamında gönderilen e-posta mesajlarındaki hata ve/veya eksikliklerden veya virüslerden dolayı mesajın göndericisi herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.Teşekkür ederiz. 

The information contained in this communication may contain confidential or legally privileged information. Yeşim A.Ş. doesn't accept any legal responsibility for the contents and attachments of this message. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, use, copying, distribution or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited. If you have received this communication in error, please notify the sender immediately by responding to this e-mail and then delete it from your system. The sender does not accept any liability for any errors or omissions or any viruses in the context of this message which arise as a result of internet transmission. Thank you. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.