Hava Durumu

Bursalı ünlü işadamı son yolculuğuna uğurlandı

Bursa iş dünyasının duayenlerinden 90 yaşındaki Kemal Türkün, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2018 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursalı ünlü işadamı son yolculuğuna uğurlandı

İnşaat Yüksek Mühendisi olan ve 90 yaşında hayata gözlerini yuman Kemal Türkün'ün cenaze törenine siyaset ve iş dünyasının önde gelen bir çok ismi de katıldı.

3 çocuk babası olan Kemal Türkün, Organize Sanayi Bölgesi Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.

İMO Bursa'dan Türkün ailesine taziye mesajı

Bursa'nın önemli iş adamlarından birisi olan inşaat mühendisi Kemal Türkün'ün vefatı ile ilgili İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, taziye mesajı yayınladı. Albayrak'ın taziye mesajı şöyle;

Bursamızın ve mesleğimizin değerli bir büyüğünü kaybetmenin, ebediyete uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Kemal Türkün, meslekte 67 yılını dolduran Şubemizin en deneyimli üyesiydi. Mesleğine olan sevgisini kendisi gibi inşaat mühendisliği yapan oğlu Hakan Türkün'e de aktardı.  Şube olarak her zaman bilgi birikimi ve tecrübesinden faydalandığımız Kemal Türkün'e minnetlerimizi sunuyoruz. Dün hayata gözlerini yuman Türkün'e Allah'tan rahmet, değerli ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

KEMAL TÜRKÜN KİMDİR?

Bursa'da, 1928 yılında dünyaya gelen Türkün, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden 1951 yılında mezun olarak İnşaat Mühendisleri Odası'na üye oldu. Mesleğini uzun süre devam ettiren Türkün'ün kurduğu firma ülke genelindeki çok sayıda sanayi kuruluşu ile birlikte sektöründeki birçok ticaret ve taahhüt firmasının tedarikçisi haline geldi. 2016 yılında İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin düzenlediği Geleneksel Dayanışma Gecesi'nde meslekte 65 yılını doldurmanın gururunu yaşayarak plaketini Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın elinden aldı.  Bursa'nın önemli iş adamlarından birisi olan 3 çocuk babası Türkün, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.