Hava Durumu

Bursalı firmaya özel ödül

Açık hava reklamcılığı konusunda hizmet veren ve Bursa'nın önde gelen firmalarından olan Farkol Reklam'a Al Kassabi Türkiye'den özel ödül...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursalı firmaya özel ödül

Burger sektöründe yeni bir marka olan Al Kassabi'nin Türkiye lansmanı geçtiğimiz hafta İstanbul Parima Plaza'da yapıldı. 

Farklı lezzetler ile tüketiciye hizmet verecek olan Al Kassabi'nin Ceo'su Cemal Tanyel, lansman gecesinde yaptığı konuşmada, markanın gelişmesinde çözüm ortaklarının yeterliliklerine ihtiyaç duyduklarını ve bu seçimleri yaparken çok dikkat ettiklerini belirtti.  

Tüm paydaşlarını yola çıkarken iyi seçtiklerine çok ince eleyip sık dokuduklarına değinen Tanyel, Al Kassabi'nin açık hava reklamların konusunda Farkol Reklamı seçtiğini söyledi.

Cemal Tanyel'den ödülü Farkol Reklam adına Serkan Gülçay ve Funda Kayman Gülçay aldı. Ödülü veren Ceo Cemal Tanyel, vermiş olduğu destekler için Farkol Reklam'a teşekkür ederek çalışmalarının süreceğini belirtti. 

Farkol Reklam adına konuşan Kurucu Başkan Funda Kayman Gülçay ''Markamızın adı Farkol, farklı olmak sloganı ile yola çıktık, farklı insanlarla çalışmaktan duyuyoruz. Özellikle hayatta birçok şeyin farkında olan insanlarla çalışmak bizim için ayrıcalıktır''dedi.

2011 yılında Bursa'da kurulan Farkol Reklam, 2016 senesinde İstanbul şubesi ile İstanbul markaları ile çalışmaya başladı. 2016 yılında da Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi 3.Havalimanı'nın 'iş güvenliği ve levhaları' konusunda ana tedarikçisi olmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.