Hava Durumu

Bursalı Begüm'ün öldüğü korkunç kazada keşif yapıldı!

Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Bursalı Begüm Kartal'ın ölümü, durakta bekleyen diğer on bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan İstanbul'daki korkunç kaza ile ilgili keşif yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2019 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursalı Begüm'ün öldüğü korkunç kazada keşif yapıldı!

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Bursalı Üniversite Öğrencisi Begüm Kartal'ın ölümü ve aynı durakta bekleyen biri çocuk on bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kaza için keşif yapıldı. 

Tutuklu sanık 29 yaşındaki Fatih Sezer'in alkollü bir şekilde araç kullandığının tespit edildiği kaza için Bakırköy Adliyesi'ndeki 20. Ağır Ceza Mahkemesi keşif yapılmasına karar verdi. Bu sabah saatlerinde olay yerinde keşif yapıldı.

Beşyol D-100 Avcılar istikameti yan yolda bulunan otobüs durağına polis, jandarma, bilirkişi ve Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bir heyet geldi.

Keşiuf için Fatih Sezer (29) de tutuklu olarak yargılandığı davada cezaevi aracıyla kaza yerine getirildi. Güvenlik gerekçesiyle Sezer'in bir kolu jandarma görevlisine kelepçelendi. Sezer heyetin sorularına cevap verdi. 

Keşif sırasında bilirkişi tarafından olay yerinin fotoğrafları çekildi ve kaza mesafesi ile ilgili ölçüm yapıldı. Bu sırada yan yol trafiğe kısa bir süre kapatıldı. Keşfin tamamlanmasının ardından heyet ve güvenlik ekipleri kaza yerinden ayrıldı.

Korkunç kazada, Bursalı Kartal ailesinin tek evladı olan Begüm Kartal'ın ölümü ile büyük bir yıkım yaşayan baba Haluk ile anne Melek Kartal, aldıkları bir kararla kızlarının organlarını bağışladı. Begüm'ün bağışlanan organları sayesinde 4 kişi hayata tutuldu.

İddianamede kaza anında alkollü olduğu ve bu nedenle eylemin bilinçli taksir ile gerçekleştiğinin anlaşıldığı ifade edildilirken, Fatih Sezer'in "Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapsi talep ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.