Hava Durumu

Bursa'yı kahreden haber! Karnından bebeği alınan öğretmen Korona'dan öldü!

Bursa'da bir çocuk annesi, 8 aylık hamile öğretmen Aysel Şentürk'e Korona virüs teşhisi konulunca bebeği sezaryenle alındı. Bir kız çocuğu dünyaya getiren Şentürk, doğumdan 10 gün sonra hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2021 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'yı kahreden haber! Karnından bebeği alınan öğretmen Korona'dan öldü!

Bursa'yı kahreden haber! Karnından bebeği alınan öğretmen Korona'dan öldü!

Bursa'da bir çocuk annesi, 8 aylık hamile öğretmen Aysel Şentürk'e (34) koronavirüs teşhisi konulunca bebeği sezaryenle alındı. Bir kız çocuğu dünyaya getiren Şentürk, doğumdan 10 gün sonra hayatını kaybetti. 

Bursa'da özel bir fabrikanın kreşinde çocuk gelişim öğretmeni olarak çalışan 8 aylık hamile Aysel Şentürk, 20 gün önce rahatsızlanınca Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Burada Covid-19 testi negatif çıkan Şentürk, ilaç yazılarak evine gönderildi.

Yine rahatsızlanan Şentürk, aynı hastaneye başvurdu ve burada 3 gün tedavi gördü. Taburcu edilen Şentürk, en son geçen hafta yeniden fenalaştı.

Hastaneye kaldırılan Şentürk'e yapılan koronavirüs testi bu kez pozitif çıktı. Durumunun ağırlaşması üzerine Şentürk'ün bebeği sezaryenle alındı.

Şentürk yoğun bakıma kaldırılırken, dünyaya getirdiği kız çocuğuna 'Nisa' adı verildi. Şentürk, geçen çarşamba günü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada Şentürk'ün koronavirüs aşısı olmadığı öğrenildi. Şentürk'ün cenazesi, dün gözyaşları içinde Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.