Hava Durumu

Bursa İl Başkanları'ndan erken seçim değerlendirmesi

Bursa İl Başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "erken seçim 24 Haziran 2018'de yapılacak" açıklamasını Lodos Haber'e değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2018 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa İl Başkanları'ndan erken seçim değerlendirmesi

Bursa İl Başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim 24 Haziran 2018'de yapılacak açıklamasını Lodos Haber'e değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin '26 Ağustos'ta erken seçim yapalım' çağrısı sonrası Erdoğan ile Bahçeli Beştepe'de görüştü. Görüşme sonrası Erdoğan açıklama yaparak, seçimlerin 24 Haziran 2018'de yapılacağını duyurdu. 

Lodos Haber, siyasi parti Bursa İl Başkanlarının erken seçim kararına yönelik değerlendirmelerini aldı.

Bursa İl Başkanları şu açıklamaları yaptı:

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman:

" Biz tüm zamanlarda yarın seçim olacakmış gibi seçime hazır bir partiyiz. Kongre sürecimiz bitti ve zaten sürekli sahada halkla, seçmenle birlikteyiz. Önümüzdeki süreçte çok daha yoğun bir çalışma içerisine girerek bu seçimden de yine birinci parti olarak çıkacağız!" 

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş:

" Parti olarak bizim tüm seçim hazırlıklarımız tamam. Bu kapsamda yarın saat 16.00'da önce Kadın ve Gençlik Kolları, 18.00'de İlçe Başkanları ve saat 20.00'de İl Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya gelip, seçim startını resmen vereceğiz." 

MHP İl Başkanı Tevfik Topçu: 

"Bursa'da seçime en hazır parti MHP'dir. Gerçi beklentimiz bu kadar erken bir seçim takvimi açıklanması değildi. Ancak dediğim gibi seçime hazırız. Kongrelerimizi tamamladık. Sandık görevlilerimizi belirledik. Seçimden başarı ile çıkacağımızı biliyorum."

İYİ Parti İl Başkanı Yüksel Yılmaz:

" İYİ Parti 12 Haziran tarihi itibarıyla seçime girme hakkını resmen kazanmış bir partidir. YSK aksi yönde bir karar alırsa bu siyasi bir karar demektir. Bu yöndeki bir hak gaspına asla izin vermeyeceğiz. Bunun yanı sıra seçime tabii ki de hazırız ve iddialıyız." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.