Hava Durumu

Bursa'da zehir tacirlerine 'bayram' operasyonu

Bursa'da uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi yüklü miktarda uyuşturucu ile birlikte yakalandı. Uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2018 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2018 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da zehir tacirlerine 'bayram' operasyonu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde düzenlediği operasyonlarda 8 kişiyi uyuşturucu maddelerle birlikte yakalamayı başardı.

Operasyonlar kapsamında, ilk olarak farklı adreslerde 5 kişi yakalandı. Soruşturmayı genişleten ekipler, bu şahıslara uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen H.Y., ve G.Y. adlı iki kadın ile birlikte E.Ö., isimli erkek şahış yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda satışa hazır halde çok miktarda uyuşturcu madde ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan toplam 8 şahıstan 5'i hakkında kullanmak için "uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak ve bulundurmak" suçundan adli işlem yapıldı. H.Y., G.Y. ve E.Ö. ise "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.