Hava Durumu

Bursa'da molotoflu saldırıda yeni gelişme

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde ekmek fırınına molotofkokteylli saldırıda bulunulmuştu. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da molotoflu saldırıda yeni gelişme

Yeşilyayla Mahallesi Huzurevi Caddesi'ndeki Mehmet Taşkın'a ait ekmek fırınının önüne gelen 2 kişi, önce fırının camlarını kırdı. Şüpheliler camları kırdıktan sonra fırının içerisine molotofkokteyli attı.

Bu esnada fırının imalat bölümünde çalışan işçiler dışarı çıktı. İşçilerin çıktığını görüp kaçan şüpheliler, yaklaşık 50 metre ileride Emin Keleş'e ait bir kasabın camına da taşla saldırdı.

Şüphelilerin attığı molotofkokteyli patlama ve yangına yol açmazken, çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

3 gözaltı

Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği (SÖS) ekipleri, B.Y., Y.H. ve H.İ. isimli şahısları gözaltına aldı.

O anlar saniye saniye kaydedildi

Öte yandan saldırı anı, güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde şüphelilerin fırının önüne gelerek önce camı taşla sonra da sopayla kırdığı görülüyor. Görüntüye şüphelilerin molotofkokteylini fırına attıktan sonra koşarak olay yerinden kaçtıkları yansıyor.

Şüpheliler ayrıca bir akaryakıt istasyonun güvenlik kameralarınca da görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.