Hava Durumu

Bursa'da silahlı kavga! İşte o anlar...

Bursa'da karı koca, silahla vuruldu. Yaralı çift hastaneye kaldırılıken, şüpheli ise silahıyla birlikte gözaltında..

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da silahlı kavga! İşte o anlar...

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, Bursa'nın Merkez Yıldırım İlçesi Hacivat Mahallesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Ali D., aralarında daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K.'nın evinin önüne geldi. Yaklaşık 1 saat boyunca evin önünde bekleyen Ali D., husumetli olduğu Süleyman K. ve eşi Halime K.'ya eve girecekleri anda tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesiyle Ali D., yanında bulunan tabancayı belinden çıkarınca, Süleyman K.'da eşinin çantasında bulunan tabancayı alarak ateş etmeye başladı. Ali D., yara almazken, Süleyman K.'ya karşılık olarak ateş açtı. Bacağından vurulan Süleyman K., yere yığılırken, Ali D., vurulan eşine yardım etmeye çalışan Halime K.'ya da ateş açtı.

Halime K.'da bacağından yaralanırken şüpheli Ali D., olay yerinden kaçtı. Bölgede devriye gezen ve silah seslerini duyan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi.

Burada eli silahlı bir şüphelinin kaçtığını gören ekipler kovalamaca sonucunda Ali D.'yi gözaltına aldı.

ÇATIŞMA ANI KAMERALARDA

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan çift, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sokak ortasındaki çatışma anı, güvenik kameraları tarafından da görüntülendi. Görüntülerde, Ali D.'nin Süleyman K. ile Halime K.'nın yanına geldiği, bir süre tartıştıkları daha sonra Ali D.'nin ve Süleyman K.'nın silahlarını çekip birbirine ateş açtıkları, Halime ve Süleyman K.'nın vurularak yere yığıldı görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.