Hava Durumu

Bursa'da İYİ Parti'ye şok! İstifa edip o partiden aday oldu

Saadet Partisi'nin Gemlik Belediye Başkan adayı belli oldu. Daha önceden İYİ Parti'den Gemlik Belediye Başkan Adayı gösterdiği ve ittifak yüzünden geri çektiği Dr. Adnan Bıyıklı, İYİ Parti'den istifa ederek Saadet Partisi'nden aday oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2019 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da İYİ Parti'ye şok! İstifa edip o partiden aday oldu

Dr. Adnan Bıyıklı, Saadet Partisi'nden Gemlik Belediye Başkan Adaylığını pazar günü yapılacak organizasyonla açıklayacak.

Daha önceden İYİ Parti'den Gemlik Belediye Başkan Adayı gösterilen Dr. Adnan Bıyıklı,  CHP-İYİ Parti ittifakı çerçevesinde Uğur Sertaslan'ın CHP adayı olarak gösterilmesinin ardından partisinden istifa etmişti.

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yaptığı açıklamada, Adnan Bıyıklı'nın adaylık açıklamasının Pazar günü yapılacağını söyledi.

Başkan Yıldız şöyle konuştu:

"Halka hizmeti Hak'ka hizmet' olarak Milli Görüş teşkilatın mensuplarıyız. Milli Görüş Belediyeciliğini yaşayanlar, rüşvet alanın da, vereninde mel'un olduğuna, emanete ihanet edilmediğine, kaynakların israf edilmediğine, liyakatın esas alındığına canlı şahit olmuşlardır. Bizler de, Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak 'Halka hizmeti Hak'ka Hizmet' olarak görecek ve bu düsturla görevini yapacak belediye başkan adayımızı yaptığımız istişareler neticesinde belirlemiş bulunmaktayız. Aday tanıtımımızı 20 Ocak 2019 Pazar günü saat 19:30'da Gemlik Ramada Otel'de yapacağız. Bu vesile ile tüm teşkilat mensuplarımızın yanı sıra saygıdeğer Gemlik halkını tanıtma programına davet ediyor, saygılarımı sunuyorum." (Kaynak: bizimgemlik.com)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.