Hava Durumu

Bursa'da hastasına reçete yerine dua listesi veren doktora inceleme!

Bursa'da hastasına reçete yerine dua listesi veren doktora inceleme!

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da hastasına reçete yerine dua listesi veren doktora inceleme!

Bursa Sağlık Müdürlüğü, hastasında reçete yerine dua listesi veren doktor hakkında düğmeye bastı. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, söz konusu doktorla ilgili inceleme başlattı.
Bursa'da sağlıktaki tarikat skandalının ortaya çıkmasından Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, hastasına "Senin işin dualık" diyerek, reçete yerine dua listesi verdiği öne sürülen doktor hakkında inceleme başlattı.
Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yüksel Özkan, hekimin yaptığı skandal uygulamanın aynı zamanda hasta sağlığını da tehdit ettiğini belirterek, incelemenin derhal başlatıldığını söyledi. Bursa Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da "Sağlık camiasının hiçbir alanında bu tür yanlış anlaşılmalara müsaade etmeyeceğiz" açıklamasında bulundu.
NE OLMUŞTU?
Yeni Dönem gazetesi Yazarı Lale Akasoy, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Nilüfer'deki ek binası genel cerrahi polikliniğinde görevli Op. Dr. A. K. T.'nin ülser şikâyetiyle kendisine başvuran hastaya "Senin işin dualık. Bu kağıtta yazılanları yap" diyerek, dua listesi verdiğini yazmıştı.
 İlgili haber için tıklayınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.