Hava Durumu

Bursa'da hamam faciasında can veren doktora veda

Bursa'da geçtiğimiz gün hamamda meydana gelen karbonmonoksit gazı zehirlenmesi sonucu yoğun bakıma kaldırılan Dr. Osman Onay yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.  

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2018 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2018 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.lodoshaber.com
Bursa'da hamam faciasında can veren doktora veda

Olay geçtiğimiz gün, Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesinde sabah saatlerinde bir hamamda meydana geldi.

Hamama giden aralarında bir operatör doktorun da bulunduğu 4 kişi kurnaların bulunduğu hamamın iç kesiminde yıkanmaya başladı. Hamamda suyu ve içerisini ısıtmak için yakılan kazandan lodosun etkisiyle geri gelip içeriye yayılan karbonmonoksit gazı 4 kişiyi zehirledi.

İçeride hamam görevlisi tarafından baygın halde bulunan Dr. Osman Onay, Harun Atalay, Ahmet Faruk Doğan ve Habip Doğan isimli vatandaşlar olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 
Habip Doğan- Dr.Osman Onay

Kestel'de esnaf olduğu öğrenilen Habip Doğan ve operatör doktor Osman Onay yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hastanede hayatlarını kaybeden ve dün cenazesi kaldırılan Habip Doğan'ın ardından, bugünde Kestel Merkez Camisinde kılınan öğle namazına müteakip Dr. Osman Onay'ın cenazesi Kestel İlçe mezarlığına defnedildi.

Doktor Onay'ın caminin karşısında bulunan muayenesinde tek başına yaşadığı ve her 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.